10/02/2016

Lipasto

Tuunailu jatkuu

Sain eräänä iltana päähäni, että haluan eteisen ja keittiön väliin valkoisen lipaston. Mutta halusin sen heti. Muistin, että olen ostanut nukkekodin (tästä pitääkin joskus kertoa) sisustamista varten valkoista dc-fixiä. Nappasin lipastosta laatikoiden etupalat irti ja päällystin ne Neitisen mentyä yöunille. Pidän jo tästä lopputuloksesta, saatan joskus päällystää tai maalata myös sivut, mutta nyt mennään tällä.

Vihaan meidän lattiaa. Onneksi kaikki muu on aika ihanaa. 


Lipasto koki myös Konmarin taikaa ja tupaten täydet laatikot tyhjenivät turhasta roinasta (ja roskasta). Pahoja tuollaiset eteisen laatikot, niihin on helppo sulloa (nimenomaan, ei asetella) kaikki, mikä pitää saada piiloon. Poissa silmistä, poissa mielestä on ollut tässäkin toimiva ajatusmaailma. Nyt kaksi laatikkoa on täysin tyhjiä (! Siis minulla tyhjiä laatikoita !) ja muissakin on käyttötavaraa. Ihanaa. 

Olimme Miehen kanssa perjantaina lapsivapaalla ja eilinen menikin sohvan pohjalla. Olipa ihanaa nähdä ihmisiä, joiden kanssa ei ole moneen vuoteen nähnyt missään. Ilon kyyneleitä ja ihania hetkiä. Kyllä tekee hyvää mielelle tuommoinen ulkoilu.

Jos sitä ottaisi itseään niskasta kiinni ja menisi pukemaan ja laittaisi nenänsä ovesta ulos. Ehkä myös varpaat, jos hyvin käy. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti