10/08/2016

Kodinhoitohuone osa 2

Valmis!

Kait. Tai siis ovi nyt pitää ainakin maalata ja emmin vielä muutenkin laattojen maalauksen kanssa. Välitilasta maalasin pikaisesti laatat valkoiseksi ja ilme raikastui heti. Rahaa tähän remonttiin meni vain 30e (harmaa maali), muut tarpeet löytyivät kotoa. Halvalla todella iso muutos!
Tässä vielä katse menneisyyteen. Huomaa puunvärinen katto. Ovissa oli siis jo ensimmäinen kittikerros. 

Tässä näkyy myös tuo takaseinä ja ovi. Ovi täytyy maalata, rauhoittaa tilaa. Vihaan meidän lattiaa. Tänne voisi kokeilla myös lattian maalausta.. (Tämä näkymä siis keittiöstä tultaessa)

Ihana! Pieniä kauneusvirheitä. Ei kannata katsoa läheltä. Tätä kuvaa kun katsoo, niin tekisi mieli maalata loputkin seinät, tässä olisi kaivattua tunnelmaa.. 

Taulu peittää hanakulmarasian reiän. Siihen oli edellinen asukas laittanut jonkun magneetin piilottamaan reikää.. Tiedän, että tähän on myös pyöreitä rst lappuja, mutta halusin jotain nättiä. 

Toisella seinällä on tämmöinen viritelmä. Lisä pakastin ihan vaan kaapin päällä. Poissa silmistä, poissa mielestä (oven takana) ja Neitisen valmiiksi tehdyt pakastetut ruuat saivat oman tilan. (Meillä on vain jääkaappi-pakastin viritelmä ja pakastin on auttamatta liian pieni marjoille ym)

En suosittele tuollaista uritetun oven kittaus-maalaus projektia. Minulla oli varmaan liian karkeaa kittiä (karkeinta, mitä seinille on myytävänä), koska sitä oli edellisistä remonteista jäänyt jäljelle. Vaikka miten tasaiseksi sainkin pinnan kitattua ja laitettua, silti luonnonvalossa paistaa kitattu ympäristö läpi. Onneksi tämä on vain kodinhoitohuone. Kaikenkaikkiaan olen kuitenkin lopputulokseen oikein tyytyväinen ja tila piristyi huomattavasti. Tuo katon maalaus on ehkä parasta, mitä tiedän. Seuraava projekti onkin keittiö-olohuone plus kolme makkaria ja kaksi vaatehuonetta. Siis onneksi vain se kattojen maalaus näissä tiloissa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti