10/19/2016

Lokakuun 2016 LivBox - arvosteluEli muistuttelen teemasta, olen kokeillut tuotteet ja nyt kerron, mitä itse tykkäsin, näin hienosti myöhässä muihin avaajiin nähden.


Kaikki tuotteet sulassa sovussa

Boxi yleisesti

Tällä kertaa boxi sisälsi Lumenen puhdistusveden, Lorealin puhdistusnaamion, Palmoliven suihkusaippuaa, Tresemmen lämpösuojasuihkeen, Moroccanoil Treatment Hoitoöljyn sekä Iberon häivytys-siveltimen (plus vichyn näyte). Ei yhtään täysikokoista tuotetta. Ei sinänsä haittaa, mutta olisi sitten voinut olla vaikka useampi näytekokoinen tuote. Nämä tulee kaikki käytettyä loppuun helposti. Boxissa oli ilmeisesti tapahtunut jonkin sortin väärinkäsitys eikä mukana ole täysikokoista tuotetta (paitsi sivellin tietty), mikä on tietysti harmittava takaisku. Ensi kuussa kuulemma asia korjataan (toivottavasti onkin erityisen runsas paketti, kun ihan ennakkoon hehkutetaan!).

Lumene Lähde Pure Arctic Miracle 3in1 Micellar-Puhdistusvesi 9,90 € / 250 ml


"Tehokkaasti kosteuttava 3in1 -puhdistusvesi. Sisältää puhdasta, happipitoista pohjoista lähdevettä, sekä luonnollista, tehokkaasti kosteuttavaa koivun mahlaa."


Ihana uusi ilme! Ei voi kuin tykätä! Itse tuote oli myös ihan miellyttävä. Puhdisti ihon. Hellä tuote. Ei pahan hintainen. Vielä kun supistaisi ihohuokosia. Kasvorasva ei meinaa tämän jälkeen imeytyä, mikä lie vikana, saa ihan tehdä töitä!

L’Oréal Paris Pure Clay Purify Kasvonaamio 9,90 € / 50 ml


"Puhdistava ja mattapinnan antava kasvonaamio, joka sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän kolmea tarkoin valittua savityyppiä, sekä eukalyptusta. Syväpuhdistaa ihoa, sekä poistaa epäpuhtauksia ja ylimääräistä talia"

Voi ei minkä kutinan sain! Saman tien pesemään kasvot ja ehtihän se jo aiheuttaa allergisen reaktion. Ei huolta, saan tämän myös Freemanin naamioista. Joku ainesosa ei selvästi sovi minulle. Onneksi oli vain näytekoko. Iho oli kyllä selvästi puhtaampi ihan hetken käytön jälkeen. Varmasti hyvä tuote keille sopii.

Palmolive Smooth Delight Suihkusaippua 2,50 € / 60 ml

"Suihkusaippua sisältää kosteusvoidetta ja 100%:sen luonnollista macadamiapähkinäöljyä ja kookosuutetta. Samettinen koostumus auttaa ravitsemaan ihoa, jättäen sen pehmeän ja sileän tuntuiseksi."

Ei erikoinen. Matkakoko. Tuoksuu kivalle. Perus saippuaa.

Tresemmé Heat Defence Styling Spray Lämpösuojasuihke 2,50 € / 60 ml


"Suojaa hiukset jopa 230-asteisen lämpömuotoilun aiheuttamilta vaurioilta suihkuttamalla hiuksiin runsaastilämpösuojasuihketta ennen föönausta ja lämpömuotoilua."

Tätä minulla on ollut ennenkin. Ihan kiva. Perus tuote. Ei mitään erikoista sanottavaa. Vähän tylsä lisäys pakettiin. Ei ole mikään uusi juttu.

Moroccanoil Treatment Hoitoöljy 49,00 € / 100 ml

"Saat silkkiset, kiiltävät ja terveeltä näyttävät hiukset, jotka olet aina halunnut. Moroccanoil Treatment loi öljyjä sisältävien hiustenhoitotuotteidenpioneerina maailmanlaajuisen arganöljyinnostuksen."

Siis voisiko olla enää kosteuttavampi- ihana tuote latvoille. Tätä olen kaivannut. Tämä olisi saanut olla normaali kokoinen (huomaa hinta). Tuoksuu laitettaessa voimakkaasti hyvälle(!), mutta mielestäni ei tuoksu enää hetken päästä. Jos herkkä tuoksuille, tuoksuu liikaa. Todella kosteuttava. Vaativaan käyttöön. Tahtoo ostaa lisää.

Iberon sivellin

Kiva lisäys, mitä nyt minulla on jo vastaava sivellin parempana versiona. Ei kummoinen. Kiva timantti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti