10/24/2016

Nuotiolla & Konmari

Loistavat ilmapallot!

Olimme eräänä iltana Miehen vanhempien luona nuotiolla. Anoppi on aikamoinen koristelija! Nytkin oli kaupasta löytänyt mahtavat pimeässä loistavat ilmapallot- siis aivan ihana idea! Pimeän tullen ovat ohikulkijat varmaan ihmetelleet.Neitinen tuijotti pitkään tulta ja napotti Miehen sylissä. Ihana parivaljakko ❤️ Ulkona satoi vähän vettä, joten heti, kun Neitinen kyllästyi, lähdimme sisälle lämmittelemään.

--

Kodinhoitohuoneen kaapit ovat seuraavana Konmarin uhrina. Yksi kaappi valmis, toinen jäljellä. Tämä valmis yksilö näyttää niin ihanan tyhjältä. Todellisuus sitten toisessa kuvassa..

Harmonia
Tämä olisikin helppoa, jos ihmisellä olisi vain tyynyliinoja ja pieniä pyyhkeitä. Miten vaivattomia silittää ja lapoilla samalla tavalla nätisti kaappiin napottamaan. Niin. Todellisuus on kyllä jotain ihan muuta, kun tähän laitetaan isot pyyhkeet ja lakanat sekä loput sekalaiset kankaat..

Todellisuus
Niin. Siis tätähän se on. Tämä kaappi on aivan susi. Liian syvä, liian vähän hyllyjä, liikaa tavaraa. Jotain päätyy tuohon ensimmäiseen kaappiin. Mitä nyt se on liian korkea, liian kapea (siis syvän vastakohta). Tähän päätyy myös silittämättömät tyynyliinat ja keittiöpyyhkeet "odottamaan aikaa". Niin. Ihan kuin ne itsestään siliäisi. 

Edellisessä asunnossa (ennen perhettä) minulla oli 50-luvun vanhat kaapit, joita oli todellakin vain muutama, mutta niihin mahtui kaikki oleellinen nätisti silitettynä ja lapoiltuna. Eikä mikään ollut liian ylhäällä ettei yltäisi tms. En ehkä ole vielä keksinyt, miten lapoilla nämä nätisti. Konmari-pystyviikkaus ei näissä kaapeissa oikein toimi, tai sitten pitäisi hankkia joitain koreja ja lisää hyllyjä. Kokeillaan, kun inspiraatio jatkuu tuon toivottoman yksilön kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti