10/07/2016

LivBox arvostelu, syyskuu 2016

Olen tilannut LivBoxia reilun puoli vuotta. Ennen kuin aloin tilata boxia luin blogeja, joissa avattiin paketti ja lueteltiin tuotteet. Osa veikkasi tykkääkö jostain vai vihaako ja sen jälkeen tuotteet olivat unholassa. Ärsyttävää. Olisin halunnut myös tietää, oliko se itseä kiinnostava tuote hyvä vai ei. LivBox menee myös niin monelle, että oikeita arvosteluja saisi nopeasti luettua. Muutenkin, osa haukkuu halvan kosmetiikan ihan syyttä- esim Essencen tuotteet ovat todella hyviä, vaikka puuteri, jota käytän maksaa vain 3e.

Toteutan tämän nyt itse, eli tässä se tulee, kuukauden myöhässä muihin blogeihin-

Syyskuun 2016 livbox arvostelu



Minun livbox sisälsi Lumenen silmämeikinpoistoaineen, Cutrin kuivashampoon, Ellos Makiashin kynsilakan, Schwarzkopf professionalin BC bonacure hoitosuihkeen, Isadoran silmänrajauskynän, Korresin suihkugeelin sekä Dermalogican skin renewal booster tehotipan.


Lumenen silmömeikinpoistoaine

"Vesiliukoiselle silmämeikille. Kehitetty yhteistyössä Allergia- ja astmaliiton kanssa – erinomainen tuote herkkäihoisille ja esimerkiksi piilolinssien käyttäjille. 100 % orgaaninen suomalainen pellavansiemenuute auttaa rauhoittamaan herkkää silmänympärysihoa. Öljytön. Uusi, entistäkin parempi valumaton koostumus! Saatavilla myös vedenkestävän silmämeikin poistoaine."


Luonnollisestikaan tämä ei minulla toimi. Käytän vedenkestävää rajauskynää ja eihän se lähde tällä, kuten ei tarvitsekaan. Monet tykkää. Minä en vaihda Lorealin tuotetta mihinkään (ennen kuin löydän paremman). 



Cutrin kuivashampoo

"Raikastava kuivashampoo jättää hiukset välittömästi puhtaan tuntuisiksi. Virkistää rasvaisia ja velttoja hiuksia hiustenpesujen välillä. Sopii myös tummille ja värjätyille hiuksille sekä antamaan rakennetta."

Sopii myös tummille hiuksille- ai niinkö. Jättää ihan samalla tavalla valkoista jauheutta jälkeensä kuin muutkin vastaavat tuotteet, vaikka kuinka harjaa pois. Vika voi olla myös käyttäjässä. Käytän loppuun. En osta lisää. Näitä tippuu muutenkin säännöllisesti boxien mukana.


Ellos Makiash kynsilakka

"Nopeasti kuivuva kynsilakka, joka ehkäisee värjäytymiä ja kestää pitkään. Makiash-kynsilakoissa on leveä sivellin, jonka avulla levittäminen käy nopeasti ja helposti, jättäen tasaisen ja upeasti kiiltävän lopputuloksen. Kynsilakkaa on saatavissa monissa kauniissa ja trendikkäissä värisävyissä. Ei sisällä formaldehydiä, toluenea, pftalaatteja eikä kamferia."

Sain aika tumman sävyn. Ei ehkä tule käytettyä. Muuten tuote ihan ok. Saa vain Ellokselta tilaamalla eli ei tule ostettua. 


Schwarzkopf hoitosuihke

"Moisture Kick kosteuttava hoitosuihke kosteuttaa ja selvittää tehokkaasti hiukset Cell Perfector -teknologian ja Hyaluronihapon johdannaisen avulla. Palauttaa ihanteellisen kosteustasapainon, kiillon ja joustavuuden. Käyttö: Ravista hyvin, suihkuta pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin. Älä huuhtele."

Minulla on ohuet hiukset joiden latvat olen tuhonnut vaalentamalla. Tämäkään tuote ei auta toivottomia tapauksia. Tuoksuu kivasti kampaamolle. Hiukset tuntuvat vähän kosteammilta käytön jälkeen. Uskoisin, että auttaa normaalia tapausta. (Itsehän käytän kookosöljy naamiota hiuksiin, auttaa hetkeksi.)


Isadoran silmänrajauskynä

"Vedenkestävä silmänrajauskynä luomen sisärajaukseen kirkastamaan katsetta. Soveltuu myös herkille silmille ja piilolasien käyttäjille."

Ihana- ei olisi tullut itse ostettua tuotetta ellei olisi mukana boxissa. Pysyy hyvin. Näyttää kivalta. Voisin ostaa myös jatkossa.



Korresin suihkugeeli

"Pehmeävaahtoinen suihkugeeli, jolla on pitkään kestävä kosteuttava vaikutus. Vihreä ja raikas tuoksu jossa sitruunainen häivähdys."

Tuoksuu todellakin raikkaalle! Ihana sitrus! Ei muuta moitittavaa kuin ruma purkki. Ei tulisi vain sen takia ostettua itse. Tuntui kosteuttavalta.


Dermalogican skin renewal booster tehotippa

"Ihoa uusiva tehoaine, joka kirkastaa ja tasoittaa ihoa. Maitohappoa, salisyylihappoa ja hibiscusta sisältävä hydroksihappotiiviste kuorii pois elottomat ihosolut, paljastaen kirkkaan, tasaisen ihon. A-vitamiini hoitaa ikääntymisen merkkejä ja tasoittaa ihon rakennetta. Ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita eikä parabeeneja. Levitä 6-8 tippaa ennen kosteusvoidetta."

En tiedä mitä tästä sanoisi. Huomasin ehkä eron käytön jälkeen. Iho näytti itsestä paremmalta. Mutta todellisuudessa eihän sitä kukaan muu huomaa. Eli jos haluat oikeasti siloittaa ihoa, kemiallinen kuorinta kauneushoitolassa toimii. En tiedä ylläpitäisikö tämä tuote lopputulosta- ehkä, ehkä ei. Yllättävän kallis tuote (83e/30ml). Näyte pullo oli pieni (10ml) eikä oikein toiminut (luulen, että pulloon jäi ainetta, vaikka kuinka puristin)..



Kuvat ja tekstit lainattu LivBoxin sivuilta. Boxi maksaa 16,90e/kk ja se sisältää 4-6 tuotetta.
Eilen postiin kilahti Lokakuun 2016 boxi ja se sisälsi ihan kiinnostavia tuotteita. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti