9/27/2016

Lamppu keittiöön

Mutta kun minä haluan!


Meillä on kotona kaikkialla puunväriset katot, jotka ovat jo ottaneet itseensä auringon väriä. Nyt mies "antoi" luvan maalata katot. Saatoin siis ilmoittaa, että haluan haluan haluan ja hänellä meni hermot ennen minua. Paneelit olisi hyvä maalata talvella, kun huoneilma on mahdollisimman kuivaa. Silloin mahdollinen puun kuivuminen ei aiheuta raidallista kattoa. (Vessan ja kodinhoitohuoneen kohdalla otin riskin.)

Keittiössä on nyt Ikeasta ostettu musta pelkistetty kattokruunu, mutta koska vessasta tuli niin taivaallinen ja ihana ja täydellinen (ehdoton lempipaikka talossa), suunnittelin myös valkoisen kattokruunun tai muun riippuvan valaisimen hankintaa. Olen katsellut kaikenlaisia ja hinnat liikkuvat kaikkialla 50-500e välillä. Tässä konkurssissa toivoisin kuitenkin sitä noin 100e budjettia, täytyy siis vielä katsella.
Kaapattu googlesta. Vasen alhaalla suosikki ja se juuri oli verkkokaupasta loppu..

Omat vaitoehdot tuntuu jotenkin makuuhuoneelta ehkä enemmän, en ehkä vielä ole löytänyt sitä täydellistä hakusanaa tai tiedä tarkalleen, mitä haluan. Jotain vähän erilaista kuin ennen kuitenkin. Blingblingiä. Sitä. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti