9/16/2016

Wc osa 2

Pikkuhiljaa hyvä tulee. Kait. Niin on joku fikumpi sanonut. Nyt tila alkaisi jo näyttää siltä, mitä ajattelin aluksi mielessäni. Olen todella tyytyväinen laattojen maalaaja, vain yhteen kohtaan kolautin ylärunkoa niin, että maali vähän lohkesi. Pitää paikata.


Maali on hieman tummempaa kuin malli antaa ymmärtää
Seinä kokonaisuudessaan, puuttuu vielä valokatkaisija sekä wc-paperiteline ja pyyhekoukut

Tuosta harmaasta seinästä lupasin kertoa lisää. Eli tilasin siihen Tikkurilan Taika -maalia, joka kimaltaa valossa. Värinä on Titania HL, joka siis kimaltelee hopeana. Seinässä maali ei vastaa täysin mallikuvaa netissä, mutta itse pidän myös tästä lopputuloksesta. Mies ei tainnut niinkään arvostaa seinää, kommentoi, että eikö tuo näyttänyt paremmalta ennen (siis pohjamaalissa). Ehkä hänkin siihen tottuu. Toivottavasti. (Normaalisti maalia saa kaikista Tikkurilaa myyvistä maalikaupoista, mutta täällä se oli siis loppu ja sitä tilattiin ihan vain minua varten.)

Tässä lopputulos uusilla ovilla
Olen oikealta koulutukseltani huonekalu puuseppä ja olen reilun vuoden (tai enemmän?) ollut kalustepuuseppänä rakentamassa keittiöitä ym kiintokalusteita. Tämä kalusteiden asennus on siis tuttua hommaa. Mitä nyt aina muistaa, mitä ei oikein osaa ja missä menee hermot :) Nykyisin en siis tee mitään siihen viittaavaa ja tästä "urasta" on jo ainakin kolme vuotta aikaa.

Ylärunkoihin halusin peiliovet ja heti kun sain ne paikalleen wc tuntui mielettömän paljon suuremmalta, ylhäällä oli ennen vain 60cm peilikaappi ja yksi 30cm normi ovellinen kaappi, lisää tuli siis yksi 30cm kaappi sekä 24cm avolokerikko, jota en ole vielä saanut. Katsotaan miten pitkään hermo kestää katsella avohyllyä.. Voi olla että seuraavalla Ikea reissulla mukaan tarttuu joitain laatikoita lokeroihin.

Alas tilasin yhden laatikoston lisää. Myös yhteen valmiiseen samanlaiseen runkoon tilasin laatikot. Edellisessä asunnossa minulla oli vain kaksi laatikkoa ja niihin tuntui mahtuvan aivan kaikki omat vessatavarat, siksi halusin nyt vaihtaa yhden kaapin mieluummin laatikoiksi. Alaosaan valitsin mustat ovet, samanlaiset, mitä meillä on keittiössä. (Ovessa roikkuu väliaikaisesti pyyhe, koristeseinä kuivaa pari päivää, eikä siihen vielä uskaltanut laittaa mitään kiinni) Pitäisikö vielä maalata altaan alakaari mustaksi nykyisen valkoisen sijaan? Sitä ei saa irti ilman altaan irroitusta.

Vielä pitää pyytää sähkömiestä asentamaan uusi valaisin kattoon ja peilien päällä. Saatoin ostaa kattokruunun. Hups. Pitää sekin esitellä joskus, kun on paikallaan. Maalaan myös katon valkoiseksi (siksi tasolla on ilmastoinnin venttiili, tein jo vähän pohjatyöt). 

Pidän lopputuloksesta niiiiiiiin paljon. Ihanaa, että vielä kodinhoitohuone on jäljellä ja saan toteuttaa itseäni lisää :) :) Tänään kävin jo hakemassa värimalleja, että saa vähän suunnitella ja miettiä ovien väriä (eli harmaan sävyä). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti