9/14/2016

Kodinhoitohuone osa 1

Mies on töissä. Neitinen nukkuu. Eilen vihjailin Miehelle, että kodinhoitohuoneen kaappeien ovet voisi maalata. Nykyinen vaniljan sävy ah niin ihanan keltaisena ei ole mieleeni. En ole ihan varma suostuiko Mies oikeasti, mutta kerta minulla on tässä vähän vapaa-aikaa, en voinut olla tarttumatta härkää sarvista.

Autotallista löytyi kittiä, jonka olin ostanut toista jo valmistunutta remonttia varten. Levitin massaa ovien uriin, jotta niistä tulisi tasaiset. Kaikenmaailman urat ei ole minun lemppariani. Nyt vain kuivatellaan ja odotetaan, että saisi jatkaa. Odotan myös Miestä kotiin, katsotaan saako maalaus hyväksynnän. Vielä pitäisi valita ovien uusi väri, usko tai älä, ei mitään keltaiseen vivahtavaa ;)
Pitäisi opetella ottamaan kuvia myös ennen kuin tekee..
Täällä samanlaiset laatat kuin vessassa ennen.
Vessa odottelee edelleen maalia saapuvaksi. Pienen paikkakunnan edut taas löydetty. Kaapit tulevat ilmeisesti myös jo tällä viikolla- ihanaa, yksi valmis nurkka lisää. :)


2 kommenttia:

 1. Tuletko meillekin remontoimaan, kun vaikutat niin energiseltä? :) Jos muuten haluat, kannattaa käydä ilmoittamassa tämä blogit.fi -sivustolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitaalla sytytyksellä tajusin kommentin :D Pitää ilmottaa blogi sinne, taisi olla jotain ehtoja, miten pitkään blogin pitää olla toiminnassa :)
   Keksi vaan remonttikohde teille, niin tulen tekemään ;)

   Poista