3/02/2017

Hemmottelua

Maanantaina olimme tosiaan Kolilla nauttimassa maisemista ja hyvästä säästä. Tiistaina tämä säällä hemmottelu sitten loppuikin ja "ihastuttava" lumi/räntä/vesisade saapui.. Tietääpähän, että kesä tekee tuloaan.

Päätin yllättäen tiistaina tehdä jotain järkyttävälle hormonitjyllää iholleni- menin kasvohoitoon! Sain onnekseni ajan samalle päivälle. Nyt sai extrana kasvohoidon yhteydessä lymphaterapiasukat jalkoihin sekä kulmien värjäyksen ja muotoilun veloituksetta. Ihanaa hemmottelua! Etenkin nuo hierovat sukat, lupasin mennä uudelleen kesällä, kun jalat alkavat muistuttaa vesisäiliötä.. Raskauden ihanat sivuoireet.

Kosmetologi suositteli kukkivalle iholleni hypoallergista geeliä. Oikeastihan tämä on taidettu tarkoittaa ihan akneihon hoitoon, mutta tällä hetkellä voin kokeilla mitä vaan, että hormonit päästäisivät ihoni rauhoittumaan.. Ja ainakin nyt parin päivän jälkeen näppylät näyttävät häviävän, eikä uusia ole vielä tulossa. Katotaan parin viikon päästä miten käy, oliko hyötyä vai ei.

Acnises Facial Cream Gel Treatment


Acnises Facial Cream Gel Treatment - Sesderma- tuotetietoa

"Acnises is a light texture gel cream for easy application and rapid absorption, contains Niacinamide reducing sebum production, inflammation and stimulates the synthesis of new collagen. Salicylic acid acts as sebumregulator, bacteriostatic (P. acnes) and comedolytic. Gently exfoliates, eliminates the accumulation of sebum in the hair follicle. Incluye Phytosphingosine Triclosan and bacteriostatic properties and anti-inflammatory."

Voide siis vähentää talin tuotantoa, hoitaa tulehdusta ja stimuloi iholle uutta kollageenia. 


---

Tiistaina lähdimme myös Miehen kanssa hyvinkin extempore reissulle Vantaalle vaihtamaan Miehen autoa. Neitinen meni ensimmäisen kerran Mummon ja Ukin luo yökylään (Anoppilaan). Neitinen viihtyi hyvin, äiti ei saanut nukuttua. 

Menimme yöksi (taas) Vantaalle Sokos Hotel Flamingoon, ihan vain mahtavan aamupalan toivossa (kannatti). Saimme myös ammellisen huoneen ja pitihän siellä käydä, vaikka olimme perillä vasta puoli yhdentoista jälkeen illalla ja aamulla lähdimme yhdeksältä jatkamaan matkaa. 

Ihanaa herkkuaamupalaa suklaaputouksella.. aah.. 


Miehen auto tuli vaihdettua ja ajelimme seuraavana päivänä takaisin. Tuntuu, että olemme ehtineet tehdä vaikka mitä Miehen vapailla! Meiltä on kuitenkin Vantaalle matkaa paljon, noin 530km. Sitä kun istuu autossa tuon matkan vain yöunet välissä tuntuu, että olisi tehnyt jotain enemmänkin. 

Tänään oli Miehen viimeinen vapaa ja ehdimme vielä kylätellä ja tutustua autoon lisää. Leivoin myös äsken iltapalaksi sämpylöitä. Nyt jaksaa taas seuraavan työputken, minä ja Neitinen kotona sekä Mies töissä.

Muistakaa hemmotella toisianne ja etenkin itseänne! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti