3/17/2017

Maaliskuun BetteBox arvostelu


Boxi yleisesti

Maaliskuun BetteBox sisälsi tällä kertaa bloggaajien valitsemia suosikkituotteita. Boxi sisälsi Biozellin sävyttävän tyvisprayn, Lumenen CC meikkivoiteen, Batisten volume sprayn, Nivea Men after shaven sekä Madaran kuorinta-aineen. Periaatteessa idea oli tosi kiva, toteutus vähän ontui. Sain tummanruskean tyvisprayn, eipä paljoa auta mustan hiuksen kanssa sekä väärän värisen meikkivoiteen. Tilaajat saavat tehdä kauneusprofiilin, mutta aina tuotevalinnat eivät osu kohdalleen.


Biozell Color Mask sävyttävä tyvispray


"Biozellin Color Mask tyvisprayllä piilotat hetkessä tyvikasvun sekä harmaat hiukset. Suihke antaa värin lisäksi rakennetta ja ryhtiä, raikastaen samalla hiuksia kuivashampoon tavoin. Suihkuta peitettävälle alueelle, anna sen kuivua hetki ja pöyhi hiuksia luodaksesi ryhtiä. Kiinnitä väri hiuskiinteellä. Sävy pysyy hiuksissa seuraavaan pesukertaan asti."

Tätä voin siis käyttää enemmänkin kuivashampoon tavoin sekä häivyttämään tyvikasvua. Mielenkiintoinen tuote. Värjää kädet- käytä suojahanskoja. Lähtee kyllä pesemällä pois. Värjää kädet myös kuivuttuaan... Pieni miinus. Tämä kyllä häivyttää oikeasti tyvikasvun, mutta tarttuu myös päänahkaan. Ja iso miinus tuosta sormien sotkemisesta myös kuivuttuaan. Laitanko liian vähän lakkaa päälle? En halua kuitenkaan kypäräpäätä tehdä lakalla. Hiukset täytyy pestä illalla ennen nukkumaan menoa tai tyynyliina saattaa kärsiä.  Hätäapu keinona ok, vaatii jatkojalostusta. (Varo vesi/lumisadetta!!!)

Lumenen Color Correcting meikkivoide

Vasemmalla minkä sain, oikealla, mitä käytän itse.


"Kevyt 6-in-1 CC-voide levittyy tasaisesti iholle ja peittää luonnollisesti. Meikkivoide tasoittaa ihon sävyjä ja häivyttää punoitusta jättäen puolimatan lopputuloksen. Sisältää suomalaista lähdevettä, ihoa hellivää lakansiemenuutetta ja puolukansiemenöljyä. Sopii kaikille ihotyypeille. Tuote sisältää aurinkokertoimen 20."

Tämä on huippu tuote. Käytän tätä itse jatkuvasti päivittäin. Paketissa tuli tosiaan vaan tuo vasemmalla oleva "fair" ja itse käytän tuota "ultra light"-sävyä. Kuvssakin huomaa eron. Muistelen, että tuo fair on vasta kolmanneksi vaalein sävy.. Ja tosiaan jos kauneusprofiilissa lukee hyvin vaalea iho, toivoisi saavansa myös hyvin vaalean tuotteen. No, nyt kävi näin. Hyvä tuote, väärä väri. Valitin, sain yllätykseksi postiin light- sävyisen tuotteen. Iso plussa aurinkosuojasta samassa tuotteessa!

Batiste Stylist XXL Volume Spray 


"Suihi Batiste Style XXL Volume Sprayta hiuksiisi saadaksesi äärimmäistä runsautta ja muhkeaa nostetta. Tuuheuttava tupeeraussuihke on täydellinen tuote korkeuksiin kurottaviin kampauksiin, jotka varmasti huomataan"

Minä tykkään tämmöisistä tuotteista. Nämä on kivoja. Tuo runsautta oikealla tavalla. Hiuskiinne liimaa; muotovaahto ja pitkien hiuksien föönaus- kamalaa; kuivashampoo ja mustat hiukset-näkyy.. MUTTA, tämähän on jotain aivan muuta kuin mihin olen tottunut! Vastasi enemmän kuivashampoota ja tuntui, etten saa millään harjattua valkoista väriä pois tummista hiuksistani.. Onneksi en ollut lähdössä ihmisten ilmoille, kun tätä kokeilin. 

Nivea Men Sensitive After Shave Balm


"Maailmalla huomiota herättänyt unisex-tuote, joka sopii miehille lievittämään parranajon aiheuttamaa punoitusta, mutta myös naisille meikin pohjustukseen. Tekee ihosta kiillottoman ja jättää ihanteellisen pohjan meikille. Näin meikki pysyy raikkaana ja tasaisena pitkään. Sisältää kamomillauutetta ja E-vitamiinia ja provitamiini B5:tä. Rauhoittaa, kosteuttaa ja vähentää ihon punoitusta ja estää ärtymistä."

Nämä jutut on kivoja boxissa- itse en ole tätä ikinä ostanut, vaikka puhetta on ollut. Haluan uskoa, että tämä toimii, itse en huomaa sinänsä eroa onko tätä vai ei. Tuoksuu ihanasti miehelle, kuten arvata saattaa. Tämän täytyy olla hyvä tuote, kun sitä joka paikassa kehutaan? Eikös? 

Mádara Exfoliating Scrub


"Aprikoosin ja kauran öljymolekyylit sitovat epäpuhtaudet iholla ja luonnollissen, hellävaraisen vahan mikrohelmet auttavat avaamaan tukkeutuneita ihohuokosia, poistamaan kuolleita soluja ja siloittamaan ihoa. Stimuloi solujen luontaista uusiutumista. Tekee ihosta kirkkaamman ja hehkuvamman."

Ihana! Tuoksu on taivaallinen, voisin syödä tätä.. Iho ei ole ikinä tuntunut näin hyvältä minkään tuotteen jälkeen. Todellakin ostan lisää! (Ovh 24,90e /60 ml) Paras tuote boxissa! Olisipa ollut isompi näyte. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti