3/05/2017

Mountain Buggy Duet osa 2 +arkea

Tänään tuplat pääsivät ensimmäisen kerran meidän perheessä ulkoilemaan. Neitinen mahtuu rattaisiin nätisti haalarissaan, ainut miinus on tosi lyhyet valjaiden nauhat. Ei haittasi, jos ne saisi pidemmälle.. Tietysti sellaista kolme veetä ei ole enää pakollista köyttää aloilleen, mutta ei se myöskään haittaisi. Rattaisiin saa kuitenkin paikalleen turvakaaren, jos tarvitsee.

Isot pyörät rullasivat mukavasti ja tuplat liikkuvat kevyesti, etenkin näin pakkaslumella perus maastossa. Tavarakori on aika matalalla, isoimmat lumipaakut sai kiertää. Jarrua kokeilin myös, enkä kokenut sitä hankalaksi, kuten moni oli arvosteluissaan miettinyt. Meidän rattaamme tietysti ovat käytetyt, joten kaikki mekanismit ovat jo sopivan löystyneitä (ja helppoja käyttää).

Illemmalla serkut saapuivat ja istumaan pääsi myös isommat lapset. Melkein 4v painaa sen 15kg ja on aika pitkä- käyttää 110vaatteita- hän mahtui rattaisiin, mutta sanoi kyllä että on ahdasta talvihaalarissa. Hän kokeili myös istua rattaiden jalkatuen päällä ja siinä hänen oli mukavampi olla. Hätätapauksessa siinä siis voisi matkustaa hetken (ei tuntunut rattaat natisevan liitoksissan). Ilman talvivaatteita mahtui nätisti, eli shoppilureissuille passeli vielä pitkään.

Neitinen ja toinen neitinen. Melkein 4v istui siis tuossa, mihin tyttöjen jalat eivät ihan yllä.


Melkein 2v (joka on samankokoinen kuin Neitinen) mahtui nätisti toiseksi rattaisiin. Eipä ollut yllättävää. Myös näitä kahta lasta oli kevyt työntää. Tytöt ovat jotain noin 80cm pitkiä- ehkä enemmän. Heille ei tee tiukkaa mahtua istuimiin.

EDIT: Neitinen on nukkunut rattaissa makuupussissa ja talvihaalarissa muutamat päiväunet- hyvin mahtuu! 

Muuten käytössä ei tullut vastaan mitään erikoista. Olen todella tyytyväinen Mountain Buggy Duet -omistaja. Ja hei- onhan ne nätit! Ei yhtään pökkelöt. Tykkään!

---

Viikonloppu on ollut vielä yhtä hemmottelua! Perjantaina menin elokuviin Äitini kanssa- ihana Vaiana! Lastenelokuvat on pop! Elokuvassa oli vaan naurettavan vähän katsojia, yhteensä 11. No eipähän istunut kukaan edessä.

Lauantaina meillä kävi vieraita ja sai herkutella sekä jutella kaikkea ihanan ystävän kanssa. Hänellä on myös suurinpiirtein saman ikäinen tyttö ja neideillä kävi leikit aika nätisti yhteen. Neitisellä on näköjään menossa kausi, että ne lelut kiinnostaa, mitkä ovat toisella käytössä.. Onneksi tämä on ohimenevää? 

Kävimme myös itse lauantaina Anoppilassa kylässä. Siellä olikin taas paljon sukua. Vein vähän leipomuksia ja Neitinen juoksi ympyrää ja kikatti hulluna, kun sai huomiota. Ihanaa katsottavaa. Äidin sydän ei kestä.

Tänään siis Siskoni tuli perheensä kanssa kyläilemään. Äiti oli leiponut herkkuja ja tehnyt paistia. Ah- herkuttelua. Valmiissa pöydässä. Hyvässä seurassa. ❤️❤️

Ihanaa tulevaa viikkoa teille kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti