2/14/2017

Talvihorros

Aurinko paistaa ja linnut laulaa- mitä ihmettä. Nyt jo. Olisi aika herätä talvihorroksesta ja herätellä blogia ja itseään eloon. Voisi vaikka tehdä jotain. Nimimerkillä väsyttää ja laiskottaa 24/7. Onneksi siihen väsymykseen on hyvä syy, joka kesällä putkahtaa Neitisen iloksi.

Ihania muovikukkia Ikeasta (nämä jopa minä saan pidettyä hengissä, en ole viherpeukalo)


Talvi on mennyt suunnitellessa tulevaa ja sisustaessa Neitisen huonetta. Neitinen muutti omaan huoneeseen lokakuussa ja on nukkunut siellä aivan liian hyvin. Pääsemme liian helpolla. Onneksi nyt taas tekee hampaita ja myös tämä ihmelapsi huutaa yöllä (ja päivällä). Pitäähän sitä ääntä lähteä edes joskus!

Kolilla syömässä ihanissa maisemissa!

Remontti on edennyt siihen, että makuuhuoneen katto on maalattu valkoiseksi! Mies myös antoi virallisen luvan maalata keittiö-olohuone-eteinen valkoiseksi ja tämän urakan aloitin lopultakin viime viikolla. Ihana valo on saapunut iloksemme!

Jotain ikävääkin sattuu aina, ajoin kolarin ja oma auto meni aikalailla palasiksi. Onneksi ei kellekään sattunut mitään. Ostimme Miehen kanssa uuden auton ja se on ainakin tällä hetkellä oikein osuva valinta, kerron siitä joskus enemmän.

Auton sisävalon värin voi valita itse- kaikkea valkoisesta, pinkin kautta siniseenToivottavasti talvihorros haihtuu ja intoituisin kirjoittamaan taas ihan vaikka omaksi iloksi :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti