2/23/2017

Helmikuun BetteBox -arvostelu

Tässäpä nämä tuotteet.

Boxi yleisesti

Tällä kertaa mukaan oli pakattu kolmella eri teemalla tuotteita: monipuolista ja ravitsevaa kauneudenhoitoa (Schwarzkopf Professional BC Oil miracle brazilnut 10 suihkutettava hoitoaine ja Helein Biotin+), kauniit säkenöivät silmät (Nivea Cellular Perfect skin eye illuminator silmänympärysvoide ja Lumene Nordic noir deep impact mascara) sekä puhdasta ja raikasta fiilistä päivääsi (Palmolive feel glamorous dödö ja A-Derma Rheacalm micellar milk puhdistusmaito). 

Nämä teemat luovat pakkaukseen hauskan sisällön ja tuotteet tulee testattua jotenkin paremmin. Ja mukavaa, että on tämmöinen "kokonaisvaltainen" paketti silmille tai hiuksille. Ihan kiva boxi muutenkin, muutama mukava uutuus jotka tuntuivat itsestä hyvältä.

Schwarzkopf Professional BC Oil Miracle Brazilnut 10

Kuvahaun tulos haulle Schwarzkopf Professional BC Oil Miracle Brazilnut 10
Tästä en muistanut itse ottaa kuvaa, kun oli vain näytekoko ja purkki lensi samantien roskiin ajattelematta. 
"Tämä ylellinen maitomainen suihkutettava hoitoaine sisältää suojaavia ja hoitavia ainesosia hiuksille, jotka myös tasapainottavat hiusten kosteustasoa. Mikrokapseloitua tuoksua vapautuu jopa 24 tuntia pitkäkestoisen aistillisen kokemuksen takaamiseksi."

Ihana! Miksi tämä oli vain näyte- eipä ole hiukset aikoihin olleet näin ihanan tuntuiset ja selvät ja ah tämä tuoksu. Tykkäsin. 

Helein Biotin+

"Helein Biotin+ sisältää monipuolisen koostumuksen ravintoaineita hiusten ja kynsien hyvinvointiin. Se sisältää runsaasti biotiinia, kysteiiniä, sinkkiä ja C-vitamiinia. Biotiini ylläpitää ihon ja hiusten hyvinvointia. Biotiini nopeuttaa ja lisää keratiinin muodostumista, vaikka biotiinista ei varsinaisesti olisi puutetta."

Tätä olen syönyt ennekin. Ihanaa. Mukava lisä pakettiin. Tulee syötyä pois! Sain myös Anopin paketista purkin ja syön senkin pois. Ja eron huomaa kyllä hiuksista. (Harmin paikka, että myös kulmakarvat ja jalkakarvat saavat lisää virtaa..)

Nivea Cellular Perfect Skin Eye Illuminator 

"Silmänympärysvoiteen sävypigmentit tasoittavat ihon sävyä ja vähentävät tummuutta silmänympäryksillä. Heleyttävien pigmenttien ansiosta voide antaa kevyen valokynäefektin. Säännöllisesti käytettynä voide tasoittaa ryppyjä. Lumicinoliuute ehkäisee ja vaalentaa tummia läiskiä ihossa. Hajusteeton tuote sopii herkälle silmänympärysalueen iholle."

Nämä 2in1 tuotteet on vähän tämmösiä. En tykkää pigmentistä tuotteessa. Turhake.

Lumene Nordic Noir Deep Impac

"Nordic Noir Deeo Impac -mascaralla saat valloittavaa tuuheutta, viettelevää pituutta ja katseenvangitsevaa erottelevattovuutta ripsillesi - vain yhdellä harjanvedolla. Ainutlaatuinen koostumus kietoutuu ripsiin tasaisesti jättäen ne luonnollisen pehmeiksi, taivutetuiksi ja huolitelluiksi ilman raskasta tunnetta. Kestää aamusta iltaan."

En tykkää. Liian iso harja. Jättimäinen. Väriä tulee kyllä paljon kerralla..

Palmolive Feel Glamorous

"Palmolive Feel Glamorous deodorantissa on ihoa hoitava koostumus, jossa säkevöivä hedelmäinen tuoksu yhdistyy kukkaistuoksuun! Se antaa 48 tunnin suojan hikoilua ja hajuja vastaan sekä ehkäisee valkoisten tahrojen syntymistä. Anna kuivua ennen pukeutumista. 0% alkoholia."

Ihana tuoksu! Kiva pakkaus- vähän erilainen. Tykkäsin. 

 A-Derma Rheacalm Micellar Milk

" Kauraan pohjautuva rauhoittava puhdistusmaito puhdistaa ihon hellävaraisesti ja poistaa meikin. Maitomainen koostumus vapauttaa 100% kasvipohjaisten misellien puhdistustehoa. Käytä vanupapulla tai sormin levittäen aamuin illoin kasvoille, silmille ja huulille. Ei tarvitse huuhdella."

Njääääääh. Tämä ei oo mun juttu. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti