4/20/2017

Huhtikuun BetteBox arvostelu

Boxi yleisesti

Tällä kertaa boxissa ei ollut selkeää teemaa, mutta kaikki tuotteet olivat normaalikokoisia. Paketista löytyi Ziajan vuohenmaitoasisältävä kasvovoide, Herbinan huulivoide, Eyluren tekoripset, Lumenen luomiväri sekä Schwarzkopfin shampoo. Mukavaa, kun kaikki liittyi vähän eri kohteeseen, koko vartalohoito lähestulkoon. Yksikään tuote ei kyllä ollut mikään hitti.

Ziaja Vuohenmaitokasvovoide SK20

"Vuohenmaito pehmentää, silottaa ja kosteuttaa ihoa luonnollisesti. Voide auttaa ehkäisemään pigmenttimuutoksia, juonteita ja ihon ennenaikaista vanhenemista. Aurinkosuojakerroin SPF 20 suojaa UVA- ja UVB-säteilyltä. Sopii erinomaisesti myös meikin alle."

Tämä tuoksui vähän mummolalle. En tiedä sitten, onko se hyvä juttu. Muuten tuote oli miellyttävää käyttää. Iho tuntuu todella pehmeältä käytön jälkeen ja meikki pysyy hyvin rasvan päällä. En usko, että tulee silti ostettua jatkossa. 

Herbina Lip Candy Huulivoide

" Herbina Lip Candyn sisältämät kasviperäiset öljyt hoitavat huulia. Aurinkosuojakerroin SPF 10 suojaa huulia auringon haittavaikutuksilta. Tuote levittyy helposti huulille kätevästä tuubista. Tämä huulivoide sopii myös vegaaneille."

Maistuupas tosiaan karkille! Tätä pitäisi olla lisäämässä koko ajan, ei pehmitä kerralla. Aurinkosuojasta plussaa. Kohdeyleisö lapset.

Eylure 116 Lenghtening tekoripset

"Valitse Eylure Lenghtening 116, kun haluat sopivasti tuuheutta, mutta ennen kaikkea pituutta."

Näitä en ole kokeillut, myönnän. Ei ole ollut nyt käyttöä tekoripsille, enkä muutenkaan halua liimailla silmiä raskaana. Ripset näyttävät hyvältä ja laadukkaalta. Molempiin silmiin on omat ripset, ei mitään kiinanlaatua.

Lumene Nordic Chic Luomiväri

"Täydellinen solo luomiväri valovoimaisissa väreissä. Puuterimaisessa luomivärissä on täyteläinen, intensiivinen, pehmeästi levittyvä ja pitkäkestoinen koostumus."

Harmaa!? Miksi sain harmaan luomivärin kesää kohti mentäessä.. Pöh! Kokeilin ja on kyllä pehmeästi levittyvä, pitkäkestoisuudesta en menisi sanomaan. Muut värit näyttivät ihanan herkulta kesää ajatellen.

Schwarzkopf Gliss Fiber Therapy Shampoo

Kampaamopuolelta tuttu innovatiivinen OMEGAPLEX-teknologia korjaa hiuskudoksia, parantaa hiuslaatua ja suojaa tulevilta vaurioilta. Värjää, foonaa, kiharra tai suorista hiukesi ilman pelkoa hiusten vaurioitumisesta! Lopputuloksena helposti kammattavat hiukset, joilla pitkäkestoinen suoja."

Tämä tuntui kyllä auttavan jopa minun hiuksiani. Minulle on jäänyt shampoista ja hoitoaineista vähän sellainen "ihan sama mitä käyttää- sama lopputulos"-vaikutelma, mutta nyt hiukst olivat todella helpot selvittää. Kiharat ei tunnu kyllä pysyvän, sen verran liukas lopputulos. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti