2/15/2017

Marraskuun LivBox-arvostelu

Kirjoittelen nämä kaikki tänne nyt kerralla myöhässä- vähänniinku itselle muistoksi


Boxi yleisesti


Jokaiseen boxiin oli pakattu Sosarin turvenaamio, Lumenen silmänympärysvoide, Dermosilin huulikiilto, Schwarzkopf Got2b hiuskiinne ja Korresin fluid gel cleanser plussana oli vielä Kenzon tuoksunäyte sekä Atkinsin patukka (joka meni heti käyttöön).
Ihan kiva paketti. Aika tylsä. Piti olla jännempi. Hiuskiinne ainut huippu-juttu.

Sacred Forest Peat Mask-Sosar

"Turvenaamio tasapainottaa ihon talineritystä, joko lisäämällä tai vähentämällä sitä ihon tarpeiden mukaisesti. Naamio auttaa hidastamaan ihon ikääntymistä sekä syväpuhdistaa ja kosteuttaa ihoa. Lisäksi se poistaa tehokkaasti ihosta epäpuhtaudet, jättäen ihon pehmeäksi ja tasaiseksi. Turve sopii viikoittaiseen käyttöön ja sitä voidaan käyttää kasvoilla, päänahalla ja vartalolla, terveen ja htasapainoisen ihon ylläpitämiseksi."

Tätä en ole käyttänyt. Aivan järkyttävät varoitustekstit ohjeessa. Ei saa mm käyttää raskaana. Pelottavaa. Käytän joskus kesän jälkeen. Itsehän saan lähes kaikista naamioista allergisen reaktion, joten nämä eivät ole itselle mitenkään mieluisia tuotteita.


VALO Bright Eyes All-In-One Heleyttävä & Korjaava Silmänympärysvoide-Lumene

"Kevyt, hoitava ja hajusteeton koostumus tuntuu silkkiseltä silmänympärysiholla tehden ihosta kosteutetun ja virkistyneen näköisen. Tehokas Beautifeye™-teknologia yhdessä pohjoisen lakan ja C-vitamiinin kanssa auttaa kirkastamaan ja kaunistamaan myös yläluomen aluetta. Aamuin ja illoin käytettävä silmänympärysvoide on suunniteltu häivyttämään tummuutta ja turvotusta saaden katseen näyttämään raikkaalta ja nuorekkaalta. Käyttö: Levitä pieni pisara puhtaalle silmänympärysiholle, myös yläluomelle. Sopii kaikille ihotyypeille. Formuloitu ilman parabeeneja, formaldehyden luovuttajia, mineraaliöljyä ja hajusteita."

Kiva. Silmänympärysvoidettahan pitäisi käyttää jo alle parikymppisenä. Käytetään pois. En huomaa mitään erikoisia ominaisuuksia. Tuntuu tavalliselle naamarasvalle. 


Huulikiilto Carnival Pink-Dermosil

"Dermosil huulikiilto Carnival Pink antaa huulille raikkaan huolitellun ilmeen. Se on sävyltään hieman tummemman sävyinen vaaleanpunertava, joka luo huulille upean kiillon tekemättä huulia tahmeiksi. Sisältämiensä aktiivisten ainesosien ansiosta huulikiilto myös kosteuttaa ja hoitaa huulten ihoa. Hajustamaton huulikiilto on pakattu kätevään tuubiin, josta kiiltoa on helppo annostella."

Kamala. En varmasti osta ikiniä. Pigmnetti ei leviä kunnolla, ei jää nätisti huulille, jos yhtään kuluu niin näkyy heti. Järkyttävä tuote. 


White Tea Puhdistusgeeli-Korres

"Kasvipohjaisista puhdistavista ainesosista valmistettu geeli puhdistaa ja raikastaa hellävaraisesti. Helposti huuhdeltava geeli jättää iholle kauraproteiinien kosteuttavan kalvon. Luonnonmukainen valkoisen teen uute sisältää runsaasti polyfenoleita, joilla on voimakas antioksidanttinen ja ihoa tasapainottava vaikutus. Kevyesti vaahtoavan koostumuksen ansiosta White Tea -puhdistusgeeli ei kuivata ihon pintaa, ja sen sisältämä hivenaineiden yhdistelmä kosteuttaa ihoa ja antaa soluille energiaa. Luonnollisten puhdistusaineiden yhdistelmä takaa erinomaisen sopivuuden iholle ja silmille. Käyttö: Hiero kevyesti kostealle iholle ja huuhtele runsaalla vedellä. Käytä kerran tai kahdesti päivässä.Dermatologisesti testattu, silmälääkärien testaama."

Nämä on taas tämmösiä tuotteita, että onneksi on näytekoko. Käytän pois, en huomaa mitään eroa näissä. Todella kevyesti vaahtoava. Tykkään että vaahtoaa kunnolla. Olen vähän nirso? 

Got2b Glued Blasting Freeze Hairspray-Schwarzkopf

"Schwarzkopf got2b on kattava sarja laadukkaita muotoilutuotteita, jotka vastaavat vaativiinkin haasteisiin. Schwarzkopf Got2b Glued Blasting Freeze hiuskiinne sementoi hiustyylisi paikoilleen! Hiuskiinne antaa äärimmäistä kiinnitystä ja pitoa. Erittäin raikas tuoksu."

Ah- ihana! Todellakin liimaa hiukset paikalleen. Näkyy paljon käytettynä. Ei paha tuote. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti