2/21/2017

Housut vauvalle + arkea

Neitisen pieniä vanhoja vaatteita tutkiessa kohtasin ongelman- vaaleanpunaista, röyhelöä, sydämiä.. Kaikkea, mitä en osaa kuvitella pojalle. Ihan pienissä 50-56 koon vaatteissa ei ollut yksiäkään unisex housuja. Olenkohan kasvattanut tyttöni kenties tyttönä? Se sallittakoon. Tässä siis tarpeeseen viidenminuutin vauvanhousut koossa 56 (50).

Kaava on ottobren lehdestä, mutta niin paljon muokattu, ettei edes koko mätsää. Housuissa on yhteensä vain viisi saumaa, jotka kaikki saa surautettua saumurilla- näppärää ja nopeaa. Pisimpään meni kaavan muutokseen, omista kätköistä ei löytynyt valmiiksi juuri sopivaa kuviolliselle kankaalle. Lopputulos on oikein käyttökelpoinen.

Pienet housut tulevalle remppamiehelle
Eilen Mies oli reissussa koko päivän ja me lähdettiin Neitisen ja hänen tätinsä kanssa extempore shoppailu reissulle- unohdin kiireessä vesipullon kotiin ja tulomatkalla viimeiset 50km oli aikamoista taistelua janoa vastaan.. Ensi kerralla en varmasti unohda pulloa.

Olisin halunnut ostaa Miehenalulle housuja. Kaikkeni tein, järkytyin, miten löysin ehkä kolmet kokoa 56 olevat housut, joista kahdet maksoivat lähes 20 euroa. Siis semmoisesta kangaspalasta- kiitos ei. KappaAhlista löytyi sentään yhdet ihan tavalliset 8e hintaan- ostin ne ihan vaan verrokiksi, että osaan ommella tarpeeksi pieniä (Neitinen on jo niin iso, että silmä hämää! Nämähän on ihan nukenvaatteita..).

Shoppailua ja välipala samassa paketissa
Neitinen viihtyy hyvin rattaissa ja oli oikein ihana tapansa mukaan. Välillä syötiin välipalaa lennosta, että äiti sai katsella rauhassa vaatteita. Mitä se on nyt tällä hetkellä ainakin itselle vähän tylsää, tämä telttamuoti onneksi ei ole pitkäaikainen ratkaisu.

Neitiselle ihan omat ranskalaiset ja hampurilainen (josta maistui vain sämpylästä neljännes)
Normaalista poiketen menimme syömään ihan vaan Mäkkiin ja Neitinen sai ensimmäisen HappyMeal ateriansa. Ranskalaiset tekivät kauppansa. Leluna oli ihana Batman- naamari, jotain niiiin hienoa, heh.

Pitäis varmaan tilata lisää kankaita Miehenalulle, että olisi useammat housut. Kaksilla ei vielä pitkälle pötkitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti