2/15/2017

Joulukuun LivBox-arvostelu

Tämäkin tässä samalla myöhässä itselle muistoksi, mitä on tullut saatua ja milloin. :)
Tästä en ollut itse muistanut kuvaa ottaa- oho! No tuotekuvia tässä vähän.. :)

Boxi yleisesti


Tästä boxista löytyi Lumenen valopisarat, Nivean suihkumousse, Manna Kadarin highlighteri, Jordan Clinicin hammastahna ja RFSU:n intiimipesu extrana oli Lumenen kasvonaamio-näyte sekä Maraboun suklaata.
Hauska boxi (miinus hammastahnasta), Nivean suihkumousse oli hauska uusi tuttavuus, Lumenen valopisarat ovat päätyneet oikeasti käyttöön kuin myös Manna Kadarin highlighteri. Kalliin oloinen pakkaus!




Invisible Illumination Nordic Light Valopisarat-Lumene

"Höyhenenkevyt nestemäinen korostusväri saa ihon näyttämään hehkuvalta ja viimeistellyltä. Puhdasta lähdevettä, kirkastavaa lakkaa ja valoa heijastavia sävypigmenttejä sisältävät Valopisarat tuovat pohjoisen luonnon valon ihollesi.
Kaksi sävyä: luonnollinen, pehmeän roosa Rosy Dawn ja helmenvalkoinen, näyttävä Shimmering Dusk. Sopivat hyvin strobing-tekniikkaan.
Ravista ennen käyttöä. Levitä poskipäille, kulmaluulle ja huulten amorinkaarelle siveltimellä, meikkisienellä tai sormin. Käytä sellaisenaan tai sekoita Invisible Illumination -sarjan Sävyseerumiin."


Ah- tämä on ihana korostaja. En ole ennen mitään tämmöistä tuotetta meikissä käyttänytkään, mutta nyt poskipäillä kimaltelee silloin tällöin.  Mukava tuote käyttää. Kiva tuote boxissa! Ei tulisi ostettua välttämättä muuten.



Caring Shower Silk Mousse-Nivea

"Innovatiivinen uutuus NIVEAlta muuttaa tavallisen suihkuhetken arjen luksukseksi. Runsas ja täyteläinen mousse pesee ihosi puhtaaksi suihkusaippuan tavoin ja jättää sen ylellisen pehmeäksi. Saatavana kolme hemmottelevaa vaihtoehtoa; tummansininen Creme Care sisältää eteerisiä öljyjä ja ravitsee ihoa, lila Creme Smooth tekee ihosta täydellisen sileän sisältämänsä silkkiuutteen ansiosta, ja vaaleansinisen Creme Softin sisältämä manteliöljy rauhoittaa ihoa tehden siitä pehmeän ja kimmoisan."

Tämä oli myös jotenkin ihana tuttavuus! Tuntui hemmottelulle peseytä tällä muutaman kerran, mitä nyt näytekoolla pystyy kokeilemaan. Iho oli ehkä hieman sileämmän tuntuinen ja ehkä myös vähän kosteampi. Tämmöinen talvikuiva iho ei kuitenkaan tästä saa apua. Tarvitaan järeämpiä kosteuttajia. Mutta ihanaa hemmottelua!



Radiance Split Pan Bronzer And Highlighter Duo-Manna Kadar


"Tällä samettisen koostumuksen omaavalla 3-in-1 tuotteella luot itsellesi säteilevän päivettyneen hehkun. Universaalia sävyä voi käyttää bronzerina, higlighterina tai jopa luomivärinä!
Meikkivinkki: Sekoita sävyt yhteen luodaksesi ainutlaatuisen luomivärisävyn . Voit myös kostuttaa sivellintä luodaksesi metallisen lookin."


Uusi merkki, oliko tämä nyt amerikkajuttu. No anyway- miellyttävä käyttää, tuntui laadukkaalta. Ei paha lainkaan!



Total Protection Hammastahna-Jordan

"Jordan Clinic Total Protection on tehokas ja hellävarainen monitehohammastahna. Siinä on kaikki mitä hammastahnalta toivot ilman sulfaatteja ja parabeeneja. Saat raikkaan hengityksen, vahvemmat ja valkoisemmat hampaat sekä terveet ikenet. Lisäksi hammastahna taistelee happohyökkäystä vastaan ja ehkäisee hammaskiven muodostumista. Ainutlaatuisen koostumuksen ansiosta hammastahna vaahtoaa ilman natriumlaurylisulfaattia (SLS). Tutkimukset osoittavat pitkäaikaisen SLS-pitoisen hammastahnan käytön aiheuttavan mm. aftoja, sillä se lisää suun kuivumista."

Hammastahnat eivät kuulu tämmöiseen kauneusboxiin. Siirsin miehen hyllyyn. Taitaa olla siellä edelleen. 


Intim Daily Wash-RFSU

"Mieto ja hoitava Daily Wash on maitohappoa sisältävä intiimipesuneste, jota voi käyttää päivittäin luonnollisen pH-tasapainon ja raikkaan olon säilyttämiseksi. Daily Wash tuntuu silkinpehmeältä ja huuhtoutuu helposti säilyttäen ihon kosteuden. pH 3,5 ja maitohappo vahvistavat ihon luonnollisia suojatoimintoja, jolloin haitallisten bakteerien on vaikeampi aiheuttaa hajuja, ärsytystä ja häiriöitä mikrobitasapainossa. Gynekologisesti ja dermatologisesti testattu. Ei sisällä hajusteita eikä parabeeneja."

Tämä herätti hilpeyttä keskuudessamme. Jätän tämän nyt vaan tähän. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti