4/03/2017

Virkattu suomupeitto ohje

Ei, en ole hävinnyt. Jäin vaan käsityöhön koukkuun. Kirjaimellisesti. Olin Äitini luona kylässä ja hän tekee paljon käsitöitä. Siellä käydessä alkaa omakin inspiraatio kukkia ja niin kävi nytkin. Tai no. Reilu viikko sitten. Sain käteeni virkkuukoukun ja lankaa ja siitä se ajatus sitten lähti. Koukutuin, ja aloitin jo tekemään itselle vähän isompaa versiota harmaana.. Se ei ehkä valmistu viikossa. Eikä kahdessa.


Valmis peitto


Virkattu peitto Miehenalulle

(86cm x 97cm)
12 kerää Novitan Wool lankaa
(4+4+4 mustaa, sinistä ja lilaa)
4 koon virkkuukoukku
(paljon aikaa)

Virkkaa haluamasi levyinen määrä silmukoita jonoksi, miunun käsialalla tähän peittoon meni 136 silmukkaa. Koko työ toteutetaan perus pylväitä virkkaamalla. 


Kaava peittoon

---

Neitinen muutti isompaan makuuhuoneeseen eilen. Muutto on vielä vähän kesken, yhdestä peilipöydästä pitää "päästä eroon" (se on itse tehty ja täydellinen, muttei mahdu juuri nyt mihinkään) ja sen tilalle tarvitaan kirjahylly. Nyt kaikki kirjat ovat keittiönpöydällä kasassa. Kiva. Onneksi meillä ei käy vieraita ihan joka päivä. Neitisen vanhasta huoneesta tulee nyt vierashuone (romuvarasto). Katsotaan, jos ylimääräiset tavarat mahtuisivat pyörimään siellä..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti