11/07/2016

Lapsivapaa/työmatka

Neitinen täytti tosiaan vuoden ja nyt pidimme aivan oikean ensimmäisen lapsivapaan, jolloin edes aamulla Neitinen ei päässyt äidin syliin.

Menimme Siskoni luokse jo viime viikon tiistaina, että Neitinen sai totutella eri sänkyyn. Ensimmäinen yö on aina vähän poikkeuksellinen, niin nytkin, ei millään olisi jääty nukkumaan ja vähän väliä itkeskeltiin. Toinen yö meni jo normaalisti nukkuen.

Torstaina se sitten iltapäivällä alkoi. Ensin pitkä matka Vantaalle hotelliin (Sokos Hotel Flamingo) ja siitä Amarilloon syömään. Lista oli taas uusittu ja toivon, ettei ruuan taso oikeasti ole noin huono jatkossa! Kuivaa ja mautonta. Ravintolassa oli todella ryysis, saattoi vaikuttaa asiaan, vaikkei tietenkään saisi. Menimme suht aikaisin nukkumaan pitkän matkan jälkeen, uni tuli tarpeeseen.

Perus hotellihuone.

Surkea näkymä parkkipaikalle! (Neljäs kerros)

Perjantaina aamu alkoi ihanalla hotellin aamupalalla! Ah. Siis todellakin paikkaa vähän huoneen huonoa näköalaa. Tarjolla oli aivan kaikkea, tuoreesta leivästä, munakkaan kautta suklaaputoukseen! Siis luit oikein, jälkiruuaksi oli suklaaputous. Tämmöinen herkkupeppu meinasi pudota tuolilta.


Miten ihana leipäpöytä olikaan


Ensimmäinen erä

Toinen erä. Maustamatonta jogurttia kaikilla mausteilla.

Ja se suklaaputous sekä kaikki dipattavat ihanuudet!

Seuraavaksi olikin virallista ohjelmaa aina yhteen asti, kaikanmaailman koulutusta ja tietoa viimevuodelta.

Osa taisi nukkua tässä välissä.
Virallisen osuuden jälkeen alkoi se hauska osuus! Kävimme ensin vähän shoppailemassa Jumbon-kauppakeskuksessa ja sitten pääsimme hohtokeilaamaan. Tällä kertaa minäkin tein kaksi täysikaatoa. Minä. Joka ei siis normaalisti saa yhtään keilaa nurin. (Olen aika pro). Koko keilapaikka oli varattu tunniksi meidän porukkamme käyttöön. Keilauksen jälkeen jäimme vielä vähän napostelemaan keilapaikkaan. Sitten alkoikin valmistautuminen juhlaillalliselle.

Hohtokeilausta

Asianmukaiset virvoikkeet sekä herkut

Illallinen sisälsi viihdettä sekä ruokaa (aika veristä). Onneksi viihde vähän paikkasi ruuan tasoa.

Ei uponnut näin raakana minulle.

Paljon laseja ja juomia

Divet show by Marko Vainio oli kyllä nauruhermoja kutkuttava! Toivottavasti hän pärjää Talentissa.

Paikalla oli melkein 300 vierasta. 
Kaiken kaikkiaan oikein mukava reissu. Kamala ikävä Neitistä vaivasi koko ajan, mutta tunne ei onneksi ollut molemminpuoleinen. Neitinen pärjäsi serkkujensa kanssa niin hyvin, että kun menimme hakemaan ja olimme lähdössä kotiin, vilkutus ja heihei tuli enemmänkin meille. Äiti ei kestä. Tämän viikon aikana Neitinen oli oppinut kävelemään taas enemmän ja konttaaminen jää koko ajan vähemmälle. 

Mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti