11/17/2017

Mango-sitruuna juustokakku KEVYT!

Mango-sitruuna juustokakku

pohja:
200g digestive keksejä
75g voita

-murskaa keksit ja lisää sulatettu voi joukkoon. Painele kakkuvuokan pohjalle.

täyte:
10 liivatelehteä
2tl vaniljasokeria
6dl piimää
3dl kuohukermaa
3prk mango-sosetta
sitruunan mehu
(sitruuna-lime juissia, mihin sulattaa liivatteet)
sitruunan kuoriraastettuna
200-250g valkosuklaata (oman maun mukaan sokeriksi)

kiille:
3prk mango-sosetta
1 1/2dl hyytelösokeria

Laita liivatelehdet likoamaan. Vaahdota kerma. Lisää joukkoon piimä, mangosose, sitruunan kuoriraaste ja sulatettu valkosuklaa. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa valkosuklaata makeuttamaan kakkua. Sulata liivatteet sitruunamehuun ja sotke hyvin täytteeseen. Kaada vuokaan. Anna hyytyä kolme tuntia ennen kiilteen tekoa. Tee kiille paketissa olevan ohjeen mukaan (tarkista hyytelösokerin määrä). Kaada kakun päälle, kun kiille on alkanut jo jäähtyä ja saeta. Anna kakun hyytyä seuraavaan päivään ennen koristelua ja tarjoilua.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti